Organe de asamblare ...si mult mai mult
O noua abordare... cu noi veti reusi sa va eficientizati afacerea fie ca sunteti constructori, revanzatori, antreprenori sau pur si simplu aveti nevoie de un surub, o piulita sau o simpla saiba.
sigla_steel.JPG
Despre noi
Produse
Calitate
Cerere de oferta
Copyright ©2006-2011 www.steelfasteners.ro - All rights reserved.
Pentru toata gama de produse putem furniza in exclusivitate pentru piata din Romania organe de asamblare de inalta rezistenta a producatorilor italieni AGRATI GROUP S.p.A. si Bontempi VIBO S.p.A., doua companii etalon in lume pentru productia la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai moderne facilitati de productie. In 2011 eforturile noastre se concentreaza in a rezolva toate problemele cu care constructorii moderni se confrunta, aici putem enumera: costurile, calitatea produselor, rapiditatea livrarii, suportul tehnic, documentatia si certificarile necesare in elaborarea proiectului si in obtinerea finantarilor autohtone sau europene care sunt din ce in ce mai reale in momentul demararii unui proiect indiferent de amploarea acestuia. Acestea fiind spuse in cele ce urmeaza va prezentam un scurt rezumat despre cei doi producatori pe care Steel Fasteners a reusit sa-i aduca in premiera pe piata romaneasca de profil.
sigla agrati.JPG
AGRATI Group S.p.A. este o companie italiana infiintata in 1939 in Veduggio care are sub umbrela sa 5 companii, 11 puncte de productie, 1700 de angajati, 300 de utilaje de deformari plastice la rece, 3 utilaje de deformare la cald, o productie anuala de 150.000 de tone si nu in ultimul rand o cifra de afaceri in 2010 de aprox 290 mil. EUR.
sigla VIBO.JPG
Bontempi VIBO S.p.A. este de asemenea o companie italiana infiintata in 1961 in Berzo Inferiore, structura companiei este alcatuita din 3 unitati de productie, peste 120 de angajati, cu o productie anuala de 18.000 de tone si o cifra de afaceri de peste 40 mil. EUR anual.